hoofding

Startviering

Startviering
Een nieuw schooljaar betekent ook heel veel nieuwe gezichten. Tijdens de startviering werden alle nieuwe kinderen en leerkrachten verwelkomd en ook uitgenodigd om dit schooljaar allemaal samen mee te bouwen aan een geweldig tof SMC !

4de lj. Bosklassen

4de lj. Bosklassen UPDATE
"Alle vierdes gaan op reis naar een bosrijk paradijs..." Maandagmorgen 24 september trekken alle leerlingen van het vierde leerjaar gepakt en gezakt naar De Bosberg in Houthalen-Helchteren om daar van en met elkaar te genieten van hun vijfdaagse bosklassen.

Collegecross 2018

Collegecross 2018
Naar goede traditie vond ook dit schooljaar de collegecross plaats. 22 september ll. zetten leerlingen, leerkrachten, ouders en sympathisanten niet alleen hun beste, maar ook hun snelste beentje voor ! In alle categorieën werd geijverd voor de felbegeerde eeuwige roem en bijhorende medaille !

Wafel- & truffelverkoop boerderijklassen 2de lj.

Wafel- & truffelverkoop boerderijklassen 2de lj.
Beste leerling, ouders en sympathisanten, Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen. Toch kijken wij al reikhalzend uit naar onze boerderijklassen in Doe-mee-boerderij ’t Groenhof op dinsdag 27 en woensdag 28 november 2018. Daar worden de kinderen helemaal ondergedompeld in het echte boerenleven. Samen met enthousiaste begeleiders verzorgen ze dieren en leren ze in boeiende workshops o.a. confituur maken, …

Jaarkalender

Jaarkalender
Een downloadbare jaarkalender van de lagere school : Schoolkalender 2018-2019
facebook
MailPoet