hoofding

Infoavond 'groeimindset'

mindset banner
Mindset gaat over de overtuiging die we hebben over onze intelligentie, kwaliteiten en talenten én de veranderbaarheid daarvan.
Een vaste mindset belemmert ontwikkeling. Een groeimindset daarentegen zorgt voor een passie voor leren, doorzettingsvermogen en motivatie. Een groeimindset helpt kinderen én volwassenen om het beste uit zichzelf te halen. Daarenboven is een groeimindset de basis voor (talent)ontwikkeling en groei. (bron: talentenlab.nl)

Tijdens deze avond leer je wat het verschil is tussen een vaste mindset en een groeimindset. Je wordt je bewust van je eigen mindset én je leert hoe je een groeimindset kan stimuleren bij jezelf, je kinderen. De avond zal een mix zijn tussen theorie, maar ook dingen praktisch ervaren, aangevuld met direct inzetbare handvaten. De bedoeling is dat je er de volgende dag al mee aan de slag kan.

Anke Van Oevelen is logopediste en behaalde recentelijk een postgraduaat talentontwikkeling. Daarnaast volgde ze een coachopleiding rond talentgedreven coachen van kinderen en jongeren. Ze is werkzaam als logopediste en talentcoach binnen Kinderen Centraal te Deurne, haar eigen Groeiatelier te Vremde en binnen de Blij met Mij Academie als ‘Talentenbouwer’.

Iedereen van harte welkom op onze infoavond :
  • Wanneer : Donderdag 31 januari 2019 - start 19.30 u.
  • Sint-Michielscollege - Vriesdonkzaal - Kapelsesteenweg 74 - 2930 Brasschaat

Inschrijven via het online inschrijvingsformulier.

MailPoet