hoofding

Kindergemeenteraad 2019 - 2020

Kindergemeenteraad 2019 - 2020
Ook dit schooljaar zal onze lagere school vertegenwoordigd worden in de Kindergemeenteraad van Brasschaat. Onze afgevaardigden zijn Vince (5E) en Thibo (6A). We wensen hen alvast heel veel succes, enorm positieve ideeën en een leerrijke ervaring.

5D maakt pompoensoep

5D maakt pompoensoep
Snijden, roeren, een traantje wegpinken... Allemaal stappen in de bereiding van heerlijke pompoensoep. Ook zin ? Lees dan onder de foto's ons overheerlijk recept !... …

Voetbalcompetitie

Voetbalcompetitie
Enkele foto’s van het 4-4 voetbaltoernooi tussen verschillende lagere scholen georganiseerd op onze school. Er deden 7 ploegen mee. De jongens van het zesde leerjaar werden eerste in hun reeks.

6de lj. Plantentuin Meise

6de lj. Plantentuin Meise
Op vrijdag 25 oktober brachten alle zesde leerjaren een bezoekje aan de plantentuin te Meise. We hebben weer heel wat bijgeleerd van de gidsen en achteraf was er nog tijd voor een ontspannende wandeling. Fijne vakantie !

Nieuwsflash Ouderraad -oktober

Nieuwsflash Ouderraad  -oktober
Oktober was voor de ouderraad een bijzonder spannende maand… Gelukkig waren we met een sterk team om de laatste loodjes voor onze veelbesproken College Dinner te dragen. Maar het werd dan ook een bijzonder sfeervolle avond. Bekijk zeker de foto’s en filmpjes op www.collegedinner.be! Dankzij al die gezelligheid kunnen we het stuk van de speelplaats dat vrijkwam door het verwijderen …