hoofding

Virtuele toer 360 & inschrijven

Virtuele toer 360
Wil u in deze bijzondere tijden op verkenning gaan in onze school, dan kan dat zeker !

Inschrijven in coronatijd - Spread the news

Inschrijven in coronatijd
Onze school verkennen en uw zoon of dochter inschrijven in deze coronatijd? Het kan! Onze virtuele toer doorheen de school geeft al een mooie indruk van het college. Bent u overtuigd van de kwaliteiten van onze school en wil u uw kind inschrijven, gebruik dan ons online formulier. Vul dit correct in en wij nemen contact me u …

SMC-CORONA-LIED

SMC-CORONA-LIED

Pi : Kunst in coronatijden

Pi : Kunst in coronatijden
Onder het moto : Kunnen we niet naar een museum, dan zorgen we zelf wel voor kunst. Zo zorgden de leerlingen van de pi-klassen zelf voor een aantal werken waarbij de oorspronkelijke kunstenaar behoorlijk wat concurrentie kreeg... "Boots dus eens een kunstenaar na..."

5C Tableau Vivant

5C Tableau Vivant
De leerlingen maakten een tableau vivant naar een kunstwerk.

6C fit-o-meter

6C fit-o-meter
Les volgen in een halve klasDat is nog maar pas Sportles is er voorlopig nog niet bijdaarvan werden we niet blijJuf Tine en meester Pieter zorgden op het pleinvoor een fit-o-meter, dat vinden we fijn! Even ontspannen tijdens de halve dagmet wat sport, dat vinden wij geen straf! 

Pi : Wetenschap in coronatijd

Pi : Wetenschap in coronatijd
Tijdens de lockdown werden we allemaal geconfronteerd met de online-lessen, thuisonderwijs, voor school werken vanuit ONS KOT. De leerlingen van de Pi-klassen werkten tijdens deze periode rond het thema : KETTINGREACTIE.Wat is een kettingreactie? Hoe ontstaat een kettingreactie?Waar vind je kettingreacties?Er werden ook kettingreacties gebouwd, gefilmd, ...Geniet hier alvast mee van enkele spetterende "acties en reacties".
terug-naar-school