hoofding

Boerderijklassen

Boerderijklassen
24 en 25 januari trokken onze leerlingen van het 2de leerjaar op boerderijklassen in 't Groenhof te Pulle.

Meer lezen

Damiaanactie 2018

Damiaanactie 2018
Tijdens het Damiaanweekend hebben leerlingen van het 6de leerjaar stiften en sleutelhangers verkocht aan de Delhaize van Brasschaat. Dat ze rasechte verkopers met een groot hart zijn bewijst hun opbrengst: 2145 euro voor de Damiaanactie.

Meer lezen

4D Sorteermachine

4D maakt sorteermachine
De leerlingen van 4D maakten, met succes, een sorteermachine. Er werden heel wat mandarijntjes, noten en krijtjes gesorteerd!

Meer lezen

5C Concentra

5C Concentra
Op 25 januari bezocht 5C de drukkerij van Concentra. We leerden hoe een krant gemaakt wordt. Onder leiding van een ervaren gids bezochten we daarna de drukkerij. Hier zagen we ganse drukproces.

Meer lezen

Pi 6 Vlaams Parlement

Pi 6 Vlaams Parlement
Op dinsdag 20 januari 2018 bezochten de leerlingen van Pi 6 Het Vlaams Parlement te Brussel. Ze werden er persoonlijk rondgeleid door parlementslid Annick De Ridder...

Meer lezen

Dikketruiendag - 6 februari

dikketruiendag

Week tegen pesten

Week tegen pesten
Maandag 5 februari : Move tegen Pesten Donderdag 8 februari : Move tegen Pesten & stippen op de hand Verklaar jij je ook akkoord met deze afspraken ? Dan mag je zeker vier stippen plaatsen op je vuist! Ik vind pesten niet oké en zal er ook nooit aan meedoen…

Meer lezen

Carnaval

Carnaval
Meer lezen

KIJKDAG 3 MAART

KIJKDAG  3  MAART
Op zaterdag 3 maart staat onze lagere school open van 9 u. tot 11.30 u. Alle nieuwe kleuters en lagereschoolkinderen kunnen samen met hun ouders op een speelse manier kennismaken met onze school. Er is ook mogelijkheid tot inschrijven die dag. Iedereen van harte welkom!
facebook
MailPoet