Icons
Icons
Icons
Icons
Icons
Terug naar nieuws

Kijkdag - Update


Vooreerst hartelijk dank voor uw interesse in onze lagere school.

Door de gewijzigde coronamaatregelen organiseert onze lagere school op woensdag 27 april een ‘echte’ kijkdag op school. Om 09.00 u., 09.30 u., 10.00 u. en 10.30 u. start er telkens een rondleiding doorheen de school. U bent (samen met uw kind) welkom om even kennis te maken met het Sint-Michielscollege.

Graag even uw komst vooraf melden via dit formulier:

Kijkdag – inschrijvingsformulier
Mijn kind is reeds ingeschreven:
Ik kom kijken naar (meerdere keuzes mogelijk):
Ik kies een tijdslot:Op andere dagen zijn er infomomenten mogelijk via Teams. U krijgt de nodige info en kan u de meest prangende vragen over het dagelijks gebeuren op onze lagere school stellen.
Om deel te nemen aan een ‘Teamsmoment‘ dient u telefonisch contact op te nemen met het secretariaat van de lagere school op het nummer 03/640.30.34 en dit tussen 08.30 u. en 16.00 u.
Op maandag 29 augustus 2022 is er een kennismakingsdag voor de nieuwe leerlingen. De kinderen worden dan op school ontvangen om kennis te maken met de klas, de schoolomgeving, nieuwe medeleerlingen,…


Digitale verkenningstocht

Op de pagina ‘Onze lagere school voorgesteld‘ kan u samen met uw kind zelf al even op verkenningstocht gaan. U vindt er tal van videofragmenten. Ook een virtueel bezoek is mogelijk.


Inschrijven schooljaar 2022 – 2023

Heeft u reeds alle info die u zocht, dan kan u uw zoon of dochter ook inschrijven.