Icons
Icons
Icons
Icons
Terug naar nieuws

nieuwsflash ouderraad

Helm op, fluo top

De ouderraad is supertrots op alle fietsers die deze winter helm op, fluo top naar school kwamen. Samen spaarden we 8 extra speeltijden bij elkaar en velen onder jullie zijn nu nog beter zichtbaar in het verkeer dankzij de spaakreflectoren die jullie verdienden. De komende weken schenken we de school nog heel wat speelgoed voor het nieuwe tuinhuis, zodat die extra speeltijden ook extra leuk worden!

Gezond Ontbijt

Het gezond ontbijt was gezellig en vooral lekker. De ouderraad dankt de vele ouders die de zaal zijn komen klaarzetten en op de dag zelf hielpen om alles in goede banen te leiden. Ouders die graag meer weten over de organisatie van deze activiteit zijn welkom op de eerstvolgende ouderraad (25/4) waar enkele leerkrachten uit deze werkgroep dit project komen toelichten.

Chocomelk aan de schoolpoort

Op Valentijn trakteerde de ouderraad niet alleen de ouders op een koffie of thee aan de schoolpoort, maar boden we ook alle leerlingen een bekertje warme chocomelk aan. Het nieuwe tuinhuisje werd op deze wijze feestelijk ingewijd en wordt nu gevuld met speelgoed. We danken de directie voor de spontane ondersteuning en doen graag een oproep aan mama’s of papa’s die dit initiatief mee willen herhalen. Stuur snel een mailtje naar ouderraad@brievenbus.be!

Opendeurdag

De volgende activiteit waarop we u van harte welkom heten is de opendeurdag. De leerkrachten doen er, zoals elke dag, alles aan om er voor uw kinderen een onvergetelijke dag van de maken. De ouderraad zorgt er graag voor dat u rustig vanop een terrasje kunt genieten met een hapje en een drankje.

College dinner

Gaat u ook al eens graag een avondje uit zonder kinderen? Noteer dan zeker zaterdag 12 oktober in uw agenda, want dan verwelkomen we u op onze onovertroffen college dinner. We onderhandelen op dit ogenblik met een uitgelezen gelegenheid waar we u een piekfijn souper kunnen aanbieden om met gelijkgestemde zielen te genieten van al het goede dat het SMCB te bieden heeft.