Icons
Icons
Icons
Icons
Terug naar nieuws

Nieuwsflash Ouderraad - april

Het laatste trimester is ingezet. Met steeds langere dagen en mooier weer trekken we de eindsprint naar heerlijke zomermaanden. Een stevige eindsprint, want de ouderraad ondersteunt de school in dit trimester nog met drie grote activiteiten:

Tijdens de opendeurdag op 4 mei animeren de leerkrachten de kinderen met tal van activiteiten, ouders en sympathisanten kunnen aan de toog terecht waar de ouderraad zorgt voor een verfrissing.

Op 30 mei vieren onze tweedejaars hun eerst communie. Webieden hen en hun familie een mooie receptie aan waar ze na de misviering nog even gezellig kunnen napraten.

Ook het afscheid van onze zesdejaars op 26 juni willen we in stijl vieren. Na de proclamatie kunnen ook zij met hun familie op ons rekenen voor een hapje en een drankje. Heeft u op één van deze data nog een gaatje in uw agenda? Dan zijn wij heel erg blij met uw hulp voor de voorbereidingen (steeds de dag voordien), een helpende hand tijdens de activiteit of bij de opruim (steeds aansluitend aan de activiteit). Stuur snel een berichtje naar ouderraad@brievenbus.be en bezorg samen met ons deze leerlingen een onvergetelijke dag.