Icons
Icons
Icons
Icons
Terug naar nieuws

Nieuwsflash ouderraad - mei

Was u er op 5 mei bij tijdens onze opendeurdag? Dan weet u dat het ondanks het bijzonder gure weer een fantastisch feest was. Dankzij de inzet van vele ouders stonden we met een sterk team achter de toog en verdienden we een mooi bedrag.

De verdiensten van de opendeurdag gaan we heel snel opnieuw uitgeven, want op 30 mei bieden we al onze eerste communiekantjes en hun familie een mooie receptie aan. Dat doen we opnieuw met behulp van vele bereidwillige ouders en volgens het weerbericht wel degelijk bij mooi lenteweer.

We sluiten dit schooljaar af met nog een geweldig feest: op woensdag 26 juni nemen we afscheid van onze zesdejaars. En dat doen we in stijl: met een feestelijke receptie. Ook daarvoor doen we graag beroep op u. Vele handen maken het werk licht, dus meldt u snel aan voor deze bijzondere slotviering.

Maar ook de ouderraad zelf heeft nog een bescheiden slotviering voorzien. We nemen dit jaar immers afscheid van Gisele, onze voorzitter, van wie de zoon afstudeert. Ook onze penningmeester, Steven, en Katrien zullen ons bestuur verlaten. Heft u graag met ons het glas op hun inspanningen? Geef dan via smartschool een seintje aan Karijn, mama van Stijn Utsi (PiC).

In deze drukke maanden lanceerde de ouderraad ook alvast een groots project voor volgend schooljaar. U zag wellicht het spandoek van onze college dinner al aan de schoolpoort. Kent u iemand die wil adverteren in het collegedinnerboekje? Wijs die persoon dan snel op de vroegboekkorting! Alle info vindt u op www.collegedinner.be