Icons
Icons
Icons
Icons
Icons
Terug naar nieuws

Nieuwsflash Ouderraad - januari

We kondigden het al aan: het geld van onze college diner willen we investeren in een nieuwe speelhoek op de plaats waar vroeger de containerklas stond. Op dit ogenblik beoordelen we de offertes. We hopen snel een keuze te kunnen maken en nog dit schooljaar deze speelhoek in te wijden.

De ouderraad van november werd druk bezocht en bracht heel wat bezorgdheden van ouders aan het licht. De voornaamste was de veiligheid aan de schoolpoort en met name het groot aantal kinderen dat op straat op hun ouders staan te wachten. Op vraag van de ouderraad ontplooide de school al enkele initiatieven voor verhoogd toezicht en zullen enkele maatregelen verder worden uitgewerkt tegen het volgende schooljaar.  Meer details verneemt u op de volgende ouderraad. Dank aan alle ouders die aanwezig waren en dit thema op de agenda plaatsten! Dank aan de school voor de snelle en positieve reactie op deze bezorgdheden!

Op 21 februari  bouwen we weer een feestje! Terwijl de leerkrachten hun beste beentje voorzetten om de kleurige en mysterieuze figuren die op school rondzwerven een fantastische dag te bezorgen, zet de ouderraad haar schouders onder de -voor dit feest- onmisbare pannenkoeken. Zin om honderden eieren stuk te slaan? Altijd al eens met een verfmenger beslag willen kloppen? Helemaal verkikkerd op het vetkapsel dat ontstaat na drie uur boven een bakplaat vol smeltende boter? Het kan allemaal! Meld je snel aan bij Deborah Lambrechts (smartschool via co-account!), zij zorgt dat het een onvergetelijke dag wordt!