hoofding

Sint op bezoek

Sint op bezoek
Op 6 december had de Sint reeds een meer dan overvolle agenda. Maar ook dit jaar stond hij erop om, samen met 2 zwarte pieten, een bezoek te brengen aan de leerlingen van de lagere school van het Sint-Michielscollege te Brasschaat.

5de lj. Schaatsen

5de lj. Schaatsen
Dinsdag 18 december 2018 trok het 5de leerjaar naar de schaatsbaan in Brasschaat. De meeste leerlingen gleden sierlijk over het ijs, al dan niet met de hulp van een beer... Sommigen waagden zich nog letterlijk op glad ijs... Na het schaatsavontuur werd er genoten van een heerlijke spaghetti. Dat smaakt toch altijd !

Handwerk haken

Handwerk haken

Kerstviering

Kerstviering
Met een stemmige kerstviering werd de geboorte van Jezus herdacht en werd er even stilgestaan bij de hedendaagse betekenis hiervan. Het was ook een sfeervolle afronding van het eerste trimester.

Warmste Week - update 21/12

Warmste Week - update 21/12
Voor het tweede jaar op rij staat onze school in vuur en vlam, in het teken van de warmste week. Dit jaar ligt ons goede doel ons allemaal zeer nauw aan het hart. De voorbije weken zijn we binnen onze school meermaals geconfronteerd met kanker. Daarom hebben we gekozen voor het KOK ; Kinder-Ouder-Kankerfonds.

Nieuwsflash Ouderraad

Nieuwsflash Ouderraad
Als ouderraad vinden we het geweldig om te zien hoe de Pi-klassen hun schouders zetten onder de warmste week. Hotdogs, film- en spelletjesmiddagen en een grootse talentenshow zijn ondertussen vaste ingrediënten. Warme chocomelk met marshmallows... daar kunnen we niet tegen op. En een taart voor 100 personen is al helemaal te gek. Maar omdat we begrijpen dat sommige ouders na …

Infoavond 'groeimindset'

Infoavond 'groeimindset'
Mindset gaat over de overtuiging die we hebben over onze intelligentie, kwaliteiten en talenten én de veranderbaarheid daarvan. Een vaste mindset belemmert ontwikkeling. Een groeimindset daarentegen zorgt voor een passie voor leren, doorzettingsvermogen en motivatie. Een groeimindset helpt kinderen én volwassenen om het beste uit zichzelf te halen. Daarenboven is een groeimindset de basis voor (talent)ontwikkeling en groei. (bron: talentenlab.nl)s …
Vooraf in te schrijven via onze website !

Kerst- en nieuwjaarswensen

Kerst- en nieuwjaarswensen
Onze lagere school wenst u warme kerstdagen, een boeiend 2019 en een ontspannende vakantie !
MailPoet